Zaalverhuur

Party & Weddings heeft nauw contact met diverse sfeervolle zalen die van alle faciliteiten voorzien zijn. Deze zalen zijn goed bereikbaar met zowel openbaar vervoer als met de auto, u kunt uw auto gewoon voor de deur parkeren. Voor iedere gelegenheid hebben wij een geschikte zaal welke wij volledig naar uw wens decoreren.

U kunt ook gebruik maken van onze catering services.

 

Feestzaal de Boezem

 

Deze nette en sfeervolle feestzaal van Party & Weddings biedt u talkrijke mogelijkheden voor het organiseren van een vrijgezellenfeest, batwaan of bruisende receptie voor maximaal 100 personen. U heeft volledige beschikking over de keuken en bar. De prijzen variëren vanaf €200. 

Wanneer u een zaal bij Party & Weddings huurt, kunt u gebruik maken van ons all-in concept. Wij decoreren de zaal volledig naar uw wens op basis van uw thema. Zo kunt u met een gerust hart écht alles uit handen geven!

 

Catering

 

Met onze mobiele catering services bieden wij u de lekkerste gerechten op iedere gewenste loatie. Van heerlijke Marokkaanse hapjes tot geurige Hindoestaanse gerechten. Van Frans buffet tot Oosterse rijsttafels. Onze aandacht voor detail maakt dat de smaken verbluffend zijn en de presentatie een echte eye catcher.